Takarbeten & Plåtkonstruktioner

  Med över 20 års yrkeserfarenhet inom byggnadsplåtslageri har vi ett gediget kunnande om hur vi lägger tak för att det ska hålla i många år framöver. Det finns en stor bredd i de olika jobb vi utför och det kan variera mellan allt från nybyggnationer till hela takbyten på villor, lägenhetshus och diverse lokaler i Mellerud med omnejd. Vi har även kompetensen att utföra alla kompletterande jobba som skorstenshuvar, ränndalar och liknande. Se mer under "Beslag & Tillbehör". Peters Plåtslageri i Mellerud AB har också stor erfarenhet av bandtäckningar som är ett utmärkt alternativ för låglutande tak!

  Förutom takarbeten är vi också mycket kunniga vad gäller olika typer av plåtkonstruktioner. Det innefattar allt från montering av väggar på plåt hallar till enklare jobb som garage eller tillbyggnader.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

  Peters Plåtslageri AB är medlem i PLR, Plåtslageriernas Riksförbund, vilket är en garanti för våra kunder att vi är ett seriöst företag som det är tryggt att anlita.

  Ventilation

  Kontakta oss för en helhetslösning för ventilationen i din villa! Vi utför projektering av ventilation samt montage och service av ventilationsanläggningar. Utöver villainstallationer kan vi även hjälpa till med rördragning i olika typer av lokaler eller lägenhetshus. Vi har en bred erfarenhet av olika ventilationssystem och kunnig personal för att jobbet ska utföras efter konstens alla regler. Vi verkar i större delen an Dalsland och välkomnar både företag och privatpersoner.

  Ring eller maila oss så kommer vi ut och berättar mer samt lämnar offert på just ert projekt!

  Beslag & Tillbehör

  Under kategorin plåtslageri faller också samtliga plåtdetaljer på hus eller lokal som kan behöva monteras eller bytas ut. Det innefattar bland annat skorstenshuva, hängrännor fönsterbeslag och mycket mer! Vi har efter många års erfarenhet ett gediget kunnande för montering av diverse beslag och lister. Det flesta av dessa beslag tillverkas i vår egen verkstad vilket ni kan läsa mer om här.

  Hör av er till oss så kommer vi ut och tittar vad som behöver göras för er del!

  Verksamhetsområden

  Plåtslageriarbeten

  Vi är ett komplett byggnadsplåtslageri som utför små som stora arbeten åt både privatpersoner och företag.

  Läs mer

  Verkstad

  Tillverkning av beslag, lister och mycket mer!

  Läs mer

  Länkar

  Här hittar ni information om våra leverantörer och branschförbund.

  Läs mer